Undervisning og læring anno 2020 – Studietur til Berkeley

Undervisning og læring anno 2020 – Studietur til Berkeley

Anne, Lars og June fra LearningLab og Nina Ronæs fra faglig stab er på studietur til UC Berkeley i forbindelse med BI2020-arbeidet. Du kan følge Junes refleksjoner via hennes blogg.

Følget har reist over dammen for å få noen innspill til hva BI bør satse på for å kunne være best på undervisning og læring i 2020. Berkeley har et tydelig fokus på kvalitet i undervisningen. June skriver om studentevalueringer satt i system, et forsøk på å systematisere hva god undervisning egentlig består i og et fokus på kollegaveiledning. De ansatte blir belønnet for god undervisning og det deles ut priser til gode undervisere.

I LearningLab prøver vi også å jobbe systematisk med disse tingene, og er levende opptatt av hvordan vi kan få med oss hele organisasjonen på å dra i samme retning. Hvordan får vi alle ansatte, studenter og tilknyttede til å fokusere på god undervisning? Hvilke virkemidler må inn i BI2020 for at vi skal nå et slikt mål?

Kom gjerne med dine innspill i kommentarfeltet nedenfor, les gjerne mer i Junes blogg og kommenter der også. Og meld deg på konferansen vår, BI2020, hvor vi diskuterer videre!

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Leave a Reply