Twitter backchannel uten pålogging? Prøv TodaysMeet

Twitter backchannel uten pålogging? Prøv TodaysMeet

Med TodaysMeet kan lærerne lage en back channel som kan benyttes som et samarbeidsverktøy for å diskutere og dokumentere klasseromsinteraksjon.

Fordelen med TodaysMeet er at det krever ingen konto, verken for å opprette eller delta.  For å finne rommet må du ha riktig URL (adresse), og den sletter seg selv etter ønsket tid.  Den viser kronologisk debatten som har foregått, og lar seg lett kopiere inn i et tekstbehandlingsdokument for dokumentasjon.  Dette er et enkelt verktøy for klasseroms-/auditoriumsdiskusjon.

Så – hvordan gjør man det? 

Gå til todaysmeet.com for å lage et nytt rom.

todaysmeet_opprette

 

 

 

 

 

 

For å starte med TodaysMeet bare gi navn til rommet ditt og angi hvor lenge du vil rommet skal være åpnet.  Rommet slettes etter endt tidsønske.

Ved å gi studentene adressen til det nye rommet kan alle gå inn her, uten pålogging og delta i samtale i klassen. Studentene skriver bare inn navnet sitt, og kan så begynne å prate.

todaysmeet_snakke

For å ta vare på dialogen kan du markere det du vil kopiere og  taster CTRL+C.  Dialogen kan da limes inn i et Word-dokument eller lignende.  Det er viktig at studentene identifiserer seg med riktig navn.

Tenk nøye over hvor lenge du har rommet åpnet.  Når det er slettet kan det IKKE gjenopprettes. Derfor er det viktig å huske å kopiere dialoger en ønsker å ta vare på.

TodaysMeet kan for eksempel brukes for at studentene kan gi tilbakemelding på det som presenteres eller stille spørsmål. Du må selv ta stilling til om du skal lese chatten underveis (mens studentene gjør en oppgave) eller etter forelesningen.

Hvordan bruker du TodaysMeet i undervisningen?

In English

The video gives a short explanation on how to use TodaysMeet in English.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
There are 2 comments for this article