Snu bunken

Snu bunken

Det går noen rykter om at når man skal holde et kurs på nytt, så er det bare å snu bunken. Snu bunken! Det går til og med rykter at man på den måten kan spare inn timer til forberedelse, og heller bruke disse på noe annet. Som for eksempel forskning. Jeg finner tilbake igjen til materialet jeg brukte ifjor vår. Har ikke egentlig tenkt over om jeg skal snu bunken eller starte helt på nytt, men jeg finner fort ut at det er jo ikke mulig å snu bunken. Er det noen som virkelig får til det?

Jeg underviser det vi kaller for Teaching Excellence Series her på BI, som er et pedagogikkurs, med fokus på planlegging, blended learning, vurdering for læring og bruk av video i undervisningen. Siden forrige gjennomføring har det helt sikkert kommet ny forskning på området. Noe av det har vi som kursholdere til og med hatt tid til å lese! Men minst like viktig er at jeg har forandret meg! Min pedagogiske tenkning utvikler seg hele tiden! Hvordan skal jeg da kunne snu bunken?

Gjennom å skumme materialet jeg har lagret fra ifjor vår har jeg en dialog gående med Inger anno 2016. Hva var det jeg tenkte da? Og hvordan klarte jeg meg uten de erkjennelsene jeg har med meg nå? Det må jo bli annerledes! Jeg kan jo ikke la være å endre kurset med de innsiktene jeg har nå?

Kjenner du deg igjen? Eller klarer du å snu bunken? Jeg tror iallefall at ryktene om å snu bunken er oppskrytt!

Next Post:
Previous Post:
This article was written by