Ny, men ikke alene som foreleser ved BI!

Ny, men ikke alene som foreleser ved BI!

I mai skrev jeg om hvordan det kan være å være ny lærer eller foreleser og kastes ut på dypt vann og litt om at vi skulle lansere et nyansattprogram ved BI. Nå har vi kommet godt igang med nyansattprogrammet og det gir gode resultater!

10 av våre nyansatte har fått omvisning i auditorier av vår mentor og blitt kjent med de tilbudene som gis til forelesere ved BI. Flere av de har selv bedt om og fått en veiledningstime om itslearning, som er vårt LMS. Sist uke arrangerte vi en meet-up hvor 7 av de nye foreleserne møtte. Her hadde vi rundebordsdiskusjoner om alt fra det å begynne en forelesning til hvordan aktivisere studentene. I etterkant har også noen av foreleserne meldt seg på flere av våre pedagogiske kurs.

Tilbakemeldingene fra foreleserne er veldig gode. De er superfornøyde med å bli tatt imot på en slik måte og det at de har et sted å gå for å prate med noen uansett hva det skulle være. Undervisningen deres vil i mindre grad være privat, fordi de allerede har begynt å diskutere med andre det de gjør i klasserommet og det de synes er utfordrende. Vi skal også utfordre de mer på dette, utover høsten skal mentor Anders være med flere i klasserommet, filme det de gjør og diskutere det med foreleserne i etterkant.

VS8_2248Nyansattprogrammet ved BI er helt nytt og helt i startfasen og viser allerede at det møter et behov og at det gir de effektene det ønsker at vi skal ha. Så da er det bare å fortsette det gode arbeidet!

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Leave a Reply