Nina Helene Ronæs vinner av Utviklingsprisen 2011

Nina Helene Ronæs vinner av Utviklingsprisen 2011

 
 

Høydepunktet under årets Inspirasjonsdag var utdelingen av Utviklingsprisen for 2011. Rektor Tom Colbjørnsen stod for overrekkelsen til vinneren som er høyskolelektor Nina Ronæs fra Institutt for markedsføring. Nina Ronæs var nominert til prisen for utvikling av undervisningsaktiviteter i store klasser i kurset Forbrukeratferd der hun både er kursansvarlig og foreleser i Nydalen. Hun var nominert av både ansatte og studenter.

Komiteen la i sin begrunnelse spesielt vekt på Ronæs’ tilnærming til studentaktive læringsformer i store klasser. En helt sentral del av BIs undervisningsleveranser skjer gjennom undervisning i storauditorier med opptil 650 studenter. Det er en krevende form for undervisning å lede så store grupper med studenter, spesielt med tanke på at studentene har ulik motivasjon og kompetanse, og dermed har ulike behov i læringsløpet. For å støtte opp under studentenes læreprosesser og skape studentengasjement i forelesningene har Nina Ronæs utviklet og implementert en rekke aktiviteter for bruk i auditoriumsundervisning. Herunder trekker komiteen frem hennes opplegg for rollespill i forhandlingsteori, tilpasset undervisning for de mest interesserte og motiverte studentene, tilbakemelding og storytelling.
Etter overrekkelse av diplom, sjekk og gratulasjoner fra rektor presenterte Nina Ronæs noen smakebiter fra sine undervisningsopplegg.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by