Mediaportal er nå lansert!

BI’s portal, mediaportal.bi.no, for undervisningsvideoer ble offisielt lansert mandag 9. januar 2012. Portalen er skal være et verktøy for dem som ønsker å se nærmere på ulike arrangementer og aktiviteter som gjennomføres i BI Nydalen og etterhvert også ved andre studiesteder. Alle videoer som ligger her er åpent tilgjengelige, og målet er en hyppig produksjon av flere. Portalen blir også tilpasset mobile enheter, og vil være med i den oppgraderte versjonen av BI’s iPhone App som lanseres om få dager.

mediaportal.bi.no

Men, dette er ikke alt. Det du ikke ser på denne portalen er alle kursvideoer som er tilgjengelig om du er ansatt ved BI. Er du ansatt, og registrer deg via innlogging, får du tilgang til over 1000 undervisningsvideoer produsert de 3 siste årene. I tillegg kan du uten begrensninger legge til dine egne videoer eller lydfiler som du ønsker å bruke i undervisningen. Det er enkelt å dele videoene, eller du kan begrense tilgangen som du selv ønsker. Uansett vil du oppleve at det er enkelt å legge opp til bruk av video i f.eks its learning.

Det kommer i løpet av januar også en egen Iphone App for enkel opplasting til Mediaportalen, samt en desktopversjon til PC og MAC.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Leave a Reply