Hvordan overleve snøværet?

Hvordan overleve snøværet?

Jeg hadde ikke egentlig trengt å være på jobb idag, og spørsmålet er om vi i større grad burde planlegge for hjemmedager når værmeldingen igår sa at det skulle komme en haug med snø? For oss som jobber i kunnskapsyrker så er det faktisk ikke noe problem. Hadde jeg tatt med meg laptopen min hjem igår hadde jeg blitt hjemme.

Dagen ville begynt med meldinger på slack om hvem som kom på jobb, og hvem som ble hjemme. Jeg hadde brukt appear.in til å samsnakke med sjefen min om de tekstene vi jobber med. Jeg hadde brukt chatten på Lync til å jobbe videre med småkommentarer utover dagen. Dokumentene hadde jeg hatt tilgang til via vårt felles filsystem på jobb.

Møter kunne jeg også fulgt via appear.in eller Adobe Connect. Det hadde ikke vært noe stress. Denne bloggposten kunne jeg fint skrevet via en nettleser, slik som jeg gjør nå, uavhengig av sted.

Så hvorfor velger jeg å gå 20 min i snøværet for så å ta t-banen til jobb på en dag som denne? Først og fremst fordi jeg tenkte at jeg trengte laptopen min, og fordi det for meg ikke var noe stress å komme på jobb. Men hadde jeg bodd slik at det så ut som om det ville tatt meg en time eller to å komme på jobb, så ville jeg helt klart valgt å bli hjemme og bruke digitale verktøy for å samarbeide!

 

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Leave a Reply