Eksamen og LMS – vi er ute og deler

Eksamen og LMS – vi er ute og deler

Idag kan du både høre June diskutere eksamen i radiosendingen Ekko og lese om prosjektet som skal føre oss ut av LMSenes verden, som Erik leder, på FUNs nettsider. Begge deler handler om en utdanningsverden som er i endring.

I Ekko-sendingen stilles det spørsmålstegn ved om de dominerende formene for eksamen i høyere utdanning har utspilt sin rolle, nå som ikke lenger kunnskap er noe du trenger å ta med deg bare i hodet. Er det andre typer kunnskap og kompetanse vi heller bør måle på eksamen? I tillegg til June er også Bjørn Stensaker fra UiO intervjuet. Studenter fra BI er også med i innslaget, sammen med noen avsluttende eksamenstips fra Hans Olav Lahlum, men der vil jeg nok heller anbefale BIs egne eksamenstips.

FUN har vært på besøk på BI og intervjuet Erik om vårt prosjekt “Digital læringsarena”, og du kan lese om den prosessen vi er inne i, for å finne ut hvordan et digitalt system som skal støtte studentenes læringsprosesser skal se ut.

Jeg anbefaler begge deler, Ekko-redaksjonen har gjort en strålende jobb med å sette sammen et godt innslag om eksamen, mens Kari Olstad i FUN har skrevet en knakende god artikkel om digital læringsarena.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Leave a Reply