BI LearningLab søker studentassistenter

BI LearningLab er BIs kompetansesenter for pedagogikk og bruk av IKT i undervisningen. Vi hjelper faglige med produksjon av digitale læringsressurser og bidrar med veiledning som skal fremme bruken av itslearning i undervisningen. Vår avdeling jobber tett sammen med andre tjenesteleverandører for å utvikle strategier og systemer som skal gjøre læringsmiljøet effektivt, moderne og motiverende.

BI LearningLab søker studentassistenter til supportarbeid i itslearning og generell mulitimediebruk. Vi søker etter studenter som liker seg i en hektisk og lærerik arbeidssituasjon. Arbeidet krever god kjennskap til bruk av PC og høyt servicenivå. Gode norsk- og engelskkunnskaper samt gode resultater fra BI er en forutsetning. Opplæring vil bli gitt.

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i en av avdelingens aller viktigste funksjoner. Stillingene lønnes per time og det vil bli ca. 10 timer i uken. Arbeidstiden kan tilpasses din studiehverdag.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Vegard Skipnes, telefon 46 41 08 59, e-post: vegard.skipnes@bi.no eller Kristin Svendsen, telefon 46 41 08 77, e-post; kristin.svendsen@bi.no

Les mer om oss her:

www.bi.no/learninglab

www.bilearninglab.no

Kortfattet søknad og CV sendes Prosjektleder for e-læring Kristin Svendsen, kristin.svendsen@bi.no innen 20.05.2011.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Leave a Reply